Bokserit kunniaan - wbx kuntoon ja kunniaan

Takamoottoristen moottoripalsta, diesel ja bensa moottoreihin liittyvien asioiden alue.
Osku
AktiVWisti
Viestit: 1939
Liittynyt: 17.01.2016 16:20

Re: Bokserit kunniaan - wbx kuntoon ja kunniaan

Viesti Kirjoittaja Osku »

Uudet bensat tankkiin uudet poltoaine letkut uusi pa-suodatin nyt ainakin olisi hyvä. Letkut murenee varsinkin bensa vehkeissä ja ne saatta sitten levittää kumi mujua ruiskutus/kasutin järjestelmiin. Riittää kun uusi suodatin ja sudatimen ja koneen väliset kumiletkut vaihtaa metalli tai muovi putkiin ei tarvitse koskea.
Poltoaine menee vanhaksi ja saostuu joten se voi olla aikamoista siirappia juuri tankin pohjalla.
Jos jäi seisomaan kansivian takia niin sitten se voi olla ruostunut kiinni, jolloin siitä ei ilman ainakin yhden pytyn tekemistä saa toimivaa. mutta käyntiin sen varmaan silloinkin voi saada kunhan uittaa pytyn crc:llä irti.
Niin ja tulpat vaihtoon tai hio ainakin hiekkapaperilla pois ruoste ja karsta.
Starttipilotti niin saat sen iskemään jos on iskeäkseen.
Älä sahaa ylipitkään keralla vaan anna startin välillä jäähtyä että et sulata tinauksia ankkurissa ja täten hajota ehjää starttia.
Tarkista että koneessa on öljyä ja jos aikomuksena on ajaa koelenkki niin tarkista myös vetopaketin öljytilanne enne koeajoa.
Siinä kai tärkeimmät
Jos ei lähde pyörimään on ruostunut kiinni, CRC:tä pyttyihin.
Jos pyörii mutta ei lyö, startti pilottia
Jos pyörii eikä lyö vaikka annettu startti pilottia tarkista sytytys, ota vaikka yksi tulppa irti ja katso tuleeko kipinä kun konetta pyöritetään ja tulpan johto on kiinni ja tulpan runko on maadoitettu esim startti kaapelilla, jos ei kipinöi vikaa sytytys järjestelmässä.
Jos lähtee käyntiin mutta käy vain kun saa pilottia se ei saa soppaa eli vika poltoaine puolella.
Timppa
Vakiintunut käyttäjä
Viestit: 53
Liittynyt: 13.08.2015 16:11

Re: Bokserit kunniaan - wbx kuntoon ja kunniaan

Viesti Kirjoittaja Timppa »

Hyvä kiitos. Kyllä se jäi seisomaan ihan ajokuntoisena, vain sen takia että tuo syncro tuli vahingossa taloon tavaran kuljetukseen.

No juu, stoori tuosta vahingosta oli sellainen että se monesti mainittu kaverini bongasi lähes samanlaisen auton parkkipaikalla kuin hänellä oli (ja on edelleen), meni juttelemaan ja silloin selvisi että auto on myyntiin tulossa. Kertoi sitten asiasta minulle, ehdotin että jos hän vaikka ostaisi sen varaosaautoksi itselleen kun on saman värinenkin ja halpa kuin saippua, ensin kaveri innostui mutta alkoi sitten empiä, ajattelin potkia vauhtia päätökseen "uhkaamalla" että jos sinä et sitä osta niin minä ostan, no, eipä sitten ostanut,nooh, luvattu mikä luvattu.

Olen kiittänyt luojaa monta kertaa ettei kaveri uhkauksestani huolimatta sitä ostanut, nyt rämmitään porukalla kaikki syrjäpolut, kohta on sovitut Tapaninpäiväajelut Miehikkälän pohjoispuolen perämetsissä, moottorisaha, lapio, rampit ja vinssit ja liinat valmiina, ei malttaisi millään odottaa.

Hyvää Joulua .
Vastaa Viestiin