Paluumuuttaja

Vw konsernin autohin liittyvä keskustelualue.

Re: Paluumuuttaja

ViestiKirjoittaja Mic_Coo » 11.10.2017 20:29

Minun luona on vieraillut tölkkikaveri Belgiasta, trokari :D, jonka tuntee muutama muuki foorumilainen, ainakin hän tunsi ja tiesi muutaman. Busmannin Miken kanssa ollaan jo ihan perhetuttuja. Hauska mies ja erilaista huumoria ymmärtävä vaimo sillä. :D :D Viime talvenakin he kävivät täällä, mukana myös heän pojat, he kävivät kaks vuotta sitten ekan kerran, hommasin niille majoituksen, saivat doppelini viikoksi käyttöön ja touhuttiin kaikenlaista, pilkittiin ja kelkkailtiin yms... Trokaus ei kuulunut näihin reissuihin vaikka Doppelin yrittikin väkisin ostaa, mutta en myynyt eikä ole kaupan, koska tuollaista tölkkiä olin niin kauan metsästänyt.... Ja niin, näin ollen, ensi kesänä minun perheelleni odottaa sama kohtalo Lochristissä, kun mennään vasta vierailulle sinne viikoksi heidän luokse. Doppelilla mennään ja sillä tullaan myös poies. Tutustutaan siellä paikallisiin tölkkiporukoihin ja käyään Hollannin puolellakin muutamassa paikassa. Ilman sitä ainoaa tölkkiä minkä myin U.K.hon nii en olisi tällaista edes kokenut ja tutustunut heihin.... ja voin sanoa että aika halvalla ja vaivattomasti sieltä suunnalta saa kaikkea kivvaa osaa tölkkiin. ;)

Ja ainakin minkälainen mielikuva minulla on jäänyt näistä "trokaus"-hommista niin tölkit menee. (ainakin osa) kyllä siellä suunnalla ihan vastaavan mallisiin porukoihin. Valokuvat ja videot mitä näin siltä Belgialaisten tölkkiharrastuksesta ja tapahtumista niin ne on pikkusen eri stratosvääreissä entä meillä täällä. Yksikin armylanssi tölkki, (muistaakseni olen Tervolassa huutokaupassa sen nähny), niin mistä näin ennen ja jälkeen kuvan niin ei se ainakaan huonompaan suuntaan ollut muuttunut. :D :D senkin tölkin kaveri oli varmaan "suht" halvalla saanut mutta kyllä sillä jokunen tonni. ellei jopa kymppitonni, oli siihen jälkeenpäin palanut. :D:D Hieno se oli ja komiasti rakennettu offiretkeilymaantiematkailukäyttöön.
Volkswagen Transporter Doppelkabine Syncro 2.1 MV-kat 1992 (käyt.ott. 1994)
Volkswagen Transporter Caravelle CL Syncro 1.9TD 1990
Volkswagen Kleinbus 1961 *junakeula*
Volkswagen LT45 4x4 Doppelkabine
Mic_Coo
Vakiintunut käyttäjä
 
Viestit: 182
Liittynyt: 04.06.2014 21:39
Paikkakunta: Kittilä

Re: Paluumuuttaja

ViestiKirjoittaja TT| » 11.10.2017 21:59

^olisikohan mainitsemasi 16" Armylanssi aikansa, tai ehkä kautta aikain, kallein huutokaupan Syncro joka meni harvinaisesti suoraan jatkojalostajalle itselleen. Kävivät sittemmin kyseinen pariskunta häämatkallaan Suomessa ja vietimme iltaa heidän kanssaan Sipoossa :)
Kuva
Why do it right when you can do it yourself?
I on oltava!
Avatar
TT|
Swapman
 
Viestit: 6393
Liittynyt: 17.02.2012 18:01
Paikkakunta: Vantaa

Re: Paluumuuttaja

ViestiKirjoittaja Joker » 12.10.2017 10:40

5 ostajaa kävi hihasta kesän aikana nykimässä. Kahdelle ensimmäiselle sanoin ei myynnissä, kolmelle viimeiselle annoin käsirahahinnan 50k€, jolla varmistun että ostaja tosissaan ja sitten aletaan neuvottelemaan. Itsehän hintaa tivasivat, mutta ei ollut elämäntapa silloin myynnissä, samalla konkretisoitui että on myyjän markkinat.

Useamman kanssa samaa mieltä että ne piirtää kellon liitua ja jos joku trokaa niin eikun vaan. Harmittanut oman kyvyttömyyden puolesta pari kertaa historiassa kun ei sitä liitua ole ollut, mutta turha siitä on myyjää syyttää. Olisin halunnut esim sen Upol raptorilla maalatun valkosen ostaa, se oli halpa, jotain 6-7 välissä muistaakseni... ei ollut liitua...

Laiteltu tölkki, seiska viiva kybä on lähtötaso. Ne jotka on eri mieltä, ei ole koskaan laitellut ja näin ei panosten määrä ole selvillä. Sen lisäksi nämä on globaalisti erittäin haluttuja, joku 626 Mazda ei sitä ole. Näillä mietteillä ihmettelen siis myöskin parin tonnin tölkkiä kalliina pidetään.
P..s vville, sun varasyncro on alihintainen.

Edit: pilke silmäkulmassa laitettu "poliittinen" provo poistettu tarpeettomana ja ehkä rankkana ;)
Joker
AktiVWisti
 
Viestit: 533
Liittynyt: 28.02.2012 12:44

Re: Paluumuuttaja

ViestiKirjoittaja Mic_Coo » 12.10.2017 14:48

Ainakin tuossa TT:n kuvassa keula näyttäis samalta..... Ja Jokeri puhhuu ihan asiaa. Samainen valkea tölkki oli minunkin kiikarissa ja eipä ollu liitua silloin. Eikä se ollut edes kallis sen kuntoon nähen. Samoin jossain vaiheessa livahti myynnissä sellanen saksan poliisin väreillä oleva valkovihreä tölkki, olisin ostanut mutta kerkesi mennä Hollantiin, sekin oli aika hieno, liukulasia yms....

Eikä minun silmille ainakaan kenenkään kirjotukset ole provoa tms, ihan asiasta kaikki on puhunu. Se vain on tätä päivää ja olkoot. Suotta siittä mieltänsä pahoittaa. :D:D

Ja mitä tuohon hintatasoon tulee niin vähänki ruosteeton tölkki ja kunnoltaan fiksu niin kasin ja kympin pinnassa ne hinnat on.
Volkswagen Transporter Doppelkabine Syncro 2.1 MV-kat 1992 (käyt.ott. 1994)
Volkswagen Transporter Caravelle CL Syncro 1.9TD 1990
Volkswagen Kleinbus 1961 *junakeula*
Volkswagen LT45 4x4 Doppelkabine
Mic_Coo
Vakiintunut käyttäjä
 
Viestit: 182
Liittynyt: 04.06.2014 21:39
Paikkakunta: Kittilä

Re: Paluumuuttaja

ViestiKirjoittaja Caravellix » 12.10.2017 23:32

Wiskibasso kirjoitti:Sehän on mukavaa puuhaa, kun löytää halvalla auton, jota huoltaa ja fiksailee. Sitten myy sen jonnekin ja käy viemässä perille asti. Siinä saa matkustaa ja tutustua alan harrastajiin ulkomailta ja luotua hyvää verkostoa.
Voittoa siitä tekee juuri sen reissun verran ja tullaan yhtä pa takaisin Suomeen.
Oisko nuita reissuja tehty nyt kavereiden kanssa 4kpl ja jokainen myyny yhden omistaan pois.
Olemme hirvee trokarijobbarijengi.. :lol:


Yhden vastaavan reissun tehneenä allekirjoitan joka sanan; pa:na takas, mutta monta ikimuistoista kokemusta rikkaampana.
Kyseessä oli Ruotsista ostamani auto, joten vaikutus Suomen tölkkikantaan +-0. Olisihan se tietysti kiva jos täälläkin edelleen olisi edes yksi Tristar, mutta ei kiinnostanut paikallisia harrastajia, pari kuukautta ehti olla Nettiautossa muutaman tonnin hintapyynnillä.
Design is not simply art, it is elegance of function. - Ferdinand Alexander ´Butzi´ Porsche
Avatar
Caravellix
AktiVWisti
 
Viestit: 305
Liittynyt: 19.04.2012 16:12
Paikkakunta: Espoo

Edellinen

Paluu Yleinen keskustelu: VW Ajoneuvot - General discussion: VW vehicles

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa