Sivu 1/1

Paljonko olette varaosatölkeistä maksaneet?

ViestiLähetetty: 30.09.2017 11:15
Kirjoittaja umpikalsari
Millaisia summia olette varaosatölkeistä maksaneet.Vastauksia varmaan tulee, että ei mitään mutta paljonko olisi tänäpäivänä täydellisen varaosa-auton hinta jolla sellaisen ostaa voisitte? Itse juuri satkulla ostin perus ikkunallisen pakun ja en tuota hintaa nyt mahdottomana pitänyt.Muutama osa, jonka itse tarvin-on jo maksanut itsensä takaisin sillä, että ei tarvitse niitä ympäri suomen koluta.Toki varmaan nelikot/ matkamallit sitten varaosakuntoisenakin arvokkaampia vai kuinka?

Re: Paljonko olette varaosatölkeistä maksaneet?

ViestiLähetetty: 30.09.2017 11:19
Kirjoittaja DJSigma
En ole koskaan varaosiksi ostanut, mutta itse järkeilisin niin, että voihan siitä maksaa ainakin niin paljon kuin ne osat joita tarvitsee maksaisivat. Ja sittenhän siitä yleensä saa muitakin osia, niin saa hyötyä siitä.

Jos siellä nyt sattuu olemaan vaikka täysin mädässä kuoressa pienillä kilometreillä olevat voimansiirrot lukkoineen, tehdasilmastointi, keskuslukitus, liukuikkunat ja wunderbaumi, niin kyllähän siihen kannattaa sijoittaa jo aika paljonkin.

Re: Paljonko olette varaosatölkeistä maksaneet?

ViestiLähetetty: 30.09.2017 12:46
Kirjoittaja Portu
No se riippuu tietty osista, mut kyllä joku 400e pitäisin maksimina. Jokainen voi miettiä homman määrää osiksi laitosta. Ite en oo kolmeesataa enempää maksanut autoista. Jotkut kalliimpia ja jotkut halvempia. Jos jälleen myy niin kyllä se muutama satku on maksimi kuitenkin.

Re: Paljonko olette varaosatölkeistä maksaneet?

ViestiLähetetty: 01.10.2017 01:12
Kirjoittaja AT5nok
Olen maksanut sen mitä on pyydetty. Kalleimmasta syncrosta tuplaten mitä halvimmasta 2WD :D
Ensimmäisestä 2WD varaosa Caravellestä maksoin kaverin kanssa puoliksi 3000 Mk.

Re: Paljonko olette varaosatölkeistä maksaneet?

ViestiLähetetty: 02.10.2017 09:33
Kirjoittaja vville
Taisin maksaa kolmesta Savon syncrosta yhteensä tonnin verran ellei hitusen allekin, yksi oli katsastettu ja kaksi ilman moottoria. Maksoin pyyntihinnan pikana näkemättä ja sovittiin noudolle aikataulu.
Katsastettu ajettiin kotio ja jäi mulle varaosa-autoksi. Toisen lahjoitin tallikaverille ja kolmas meni kahden vikan noutajalle hakupalkaksi.

Re: Paljonko olette varaosatölkeistä maksaneet?

ViestiLähetetty: 02.10.2017 11:25
Kirjoittaja leppajukka
vville kirjoitti:Taisin maksaa kolmesta Savon syncrosta yhteensä tonnin verran ellei hitusen allekin, yksi oli katsastettu ja kaksi ilman moottoria. Maksoin pyyntihinnan pikana näkemättä ja sovittiin noudolle aikataulu.
Katsastettu ajettiin kotio ja jäi mulle varaosa-autoksi. Toisen lahjoitin tallikaverille ja kolmas meni kahden vikan noutajalle hakupalkaksi.

Itse omistaja pyysi nuista vvillen yhdestä varaosa-autosta pelkästään tonnin, 300-400 tarjottelin. Sain kuitenki vaivanpalkaksi fimlandia kattoluukun, ettei ihan turhan takia ajanut 150 km suuntaansa.,

Olen keskittynyt pelkkiin syncroihin ja 9 kpl olen yhteensä ostanut. Keskihinta näille jää 1288 €, mutta jos vähennetään kallein pois, niin keskihinta on 825 €.
- Kuusi/yhdeksästä on ollut ajokuntoisia,
- kaksi ajokunnotonta, mutta kaikki osat tallessa paitsi toisesta puuttui moottori
- yksi rullaavana ilman tekniikkaa, mutta sisusta mukana.

Syncro varaosa-autosta varmaan pitää varautua lähemmäs tonnin maksamaan. Halvemmat menee nopeasti julkisessa myynnissä. Puskaradion kautta voi saada alle 500 eurolla.

Re: Paljonko olette varaosatölkeistä maksaneet?

ViestiLähetetty: 03.10.2017 11:39
Kirjoittaja Hanttapuli
50€. Autosta puuttui moottori ja sen tuhannen erilaista pienempää osaa. Valtaosa puutteista oli tiedossa. Kyllä siitä omansa pois silti saa. Pelkästään ehjät tupangi-ikkunat ja automaattivaihteisto teki "investoinnin" kannattavaksi. Toki Santtu-loota trailerin vuokrasta ja hampurilaisateria kuskille pitää lisätä kuluihin, mutta silti. Mukava hakureissu kyllä piristi mieltä :)