Sivu 1/1

ammattitaitoista nelipyöräsuuntausta

ViestiLähetetty: 03.02.2018 15:40
Kirjoittaja jarke
Laitetaan tänne galluppi jos jollain olisi tietoa pk. seudulla paikasta joka oikeasti osaisi tehdä nelipyöräsuuntauksen. pitäisi ymmärtää myös "toisarvoisten "-kulmien merkitys ja saada kulkukulmat, akselivälierot jne kohdalleen. Kyseessä oleva auto on ollut 3.kertaa säädettävänä, mutta ei siitä mitään ole tullut kun ei perusasioita ole hallittu. Tämä homma lähtisi taka-akselin kulkukulman säädöstä liikkelle ja siitä sitten siirryttäisiin etuakselin suuntaan.... On vaan niin p****leen turhauttavia nämä nykyajan korjaamot... jos on tietoa oikeasti osaavasta paikasta jolla on mittalaitteissa myös summakulmat, kpit, kulkukulmat ,pyörän siirtymät jne. saa vinkata. auto ei ole tölkki ja oikeasti säädettäviä paikkoja on ainoastaan tuo taka-akselin kulkukulma ja auraus edessä. kaikki arvot on ohjearvojen sisällä mutta kun ei vaan säätäjällä ole riittänyt ymmärrys mitä eri lukemat oikesti tarkoittaa ja mitä tulisi tehdä jotta puoltaminen loppuisi. nämä näkyy suoraan tulosteista...vinkkejä odotellaan.

Re: ammattitaitoista nelipyöräsuuntausta

ViestiLähetetty: 04.02.2018 00:11
Kirjoittaja TT|
Terhon paja Mäntsälässä olisi oma veikkaus.

Re: ammattitaitoista nelipyöräsuuntausta

ViestiLähetetty: 04.02.2018 12:51
Kirjoittaja jarke
kappas mokomaa , pätevän oloista toimintaa, kiitos ja kumarrus pitää tuonne soitella. jotenkin tuntuu että jos ei tuolla onnistu niin on "autossa" vikaa. saa toki muitakin ehdotella vielä.

Re: ammattitaitoista nelipyöräsuuntausta

ViestiLähetetty: 05.02.2018 01:15
Kirjoittaja AT5nok
Sama firma olisi tullut itselläkin mieleen, tosin auttaa kaikissa asiissa autojen kanssa

Re: ammattitaitoista nelipyöräsuuntausta

ViestiLähetetty: 14.02.2018 22:50
Kirjoittaja jaketech
kaveri kyllä osaa tehä ku ossaa tehä kilpaautoihinki. onnistuu myös samalla korjaamolla takavetosen jäykän takaakselin suuntaus mihin ei kaikki korjaamot edes ala ku on kuulemma mahdotonta säätää auraukset ja camperit :D oon molemat kilpurit käyttänyt siellä suuntauksessa ja kaikki siviiliautot.