Sivu 1/1

14" etuvetareiden ihmettelyä

ViestiLähetetty: 03.10.2018 20:21
Kirjoittaja dmn
Onkos teidän muiden roulex(?)-vetareissa ollut tälläinen ongelma? Käsittääkseni näitä on ollut käytössä, vai ovatko paketit vielä hyllyn koristeena?

Kuva

Tuo metallilirpake ottaa kiinni olka-akseliin. Tosin pehmeetä kamaa, että hätätapauksessa voi noinkin asentaa, antaa kyllä periksi. Mutta omastani ajoin tuon lirpakkeen sorvilla veks.

Hintahan näissä on houkutteleva, autodoc:sta alta 30e.. Itseasiassa en tiedä onko sama vetari kuin mitä myydään roulex-nimellä, ainoastaan rasvapurkista löytyi tuo nimi, muutenhan tämä on JP Groupin varaosaa (numerot kuvassa)

Re: 14" etuvetareiden ihmettelyä

ViestiLähetetty: 15.10.2018 12:52
Kirjoittaja Pastori
Juu, mun topikissa on ollut asiasta juttua. Juurikin samanmoisen lipare-vetarin sain minäkin. Lähti ilman sorvaamatta, ihan vain tuurnalla paukuttamalla irti ja avot meni paikalleen. Nyt olen ajanut yli 6000km tuolla vetarilla ilman ongelmia. *kop kop*

Re: 14" etuvetareiden ihmettelyä

ViestiLähetetty: 15.10.2018 13:18
Kirjoittaja dmn
Pastori kirjoitti:Juu, mun topikissa on ollut asiasta juttua. Juurikin samanmoisen lipare-vetarin sain minäkin. Lähti ilman sorvaamatta, ihan vain tuurnalla paukuttamalla irti ja avot meni paikalleen. Nyt olen ajanut yli 6000km tuolla vetarilla ilman ongelmia. *kop kop*


Täytyy kokeilla omaankin vehkeeseen laittaa tuo testiksi, kurveissa on jo viimeiset 4 vuotta naputtanut vissiin vasempi etunivel :)