Sivu 1/1

Vaihdelaatikko ongelma

ViestiLähetetty: 12.02.2018 21:02
Kirjoittaja matti.l
Sain tänään syntymäpäivä lahjaksi vuoden '87 syncro tölkin 1,9 bensa koneella. Auto on jäänyt viisi vuotta sitten seisomaan vaihdelaatikon jumituttua peruutusvaihteelle. Onko veikkausia meneekö vaihdelaatikko uusiksi vai voisiko syy löytyä pelkästä vaihdevivustosta. Edellinen omistaja oli yrittänyt korjata ongelmaa ja oli irroittanut vaihdekepin hytin pohjasta ja jättänyt asian sikseen.
Kuva
Kuva

Re: Vaihdelaatikko ongelma

ViestiLähetetty: 12.02.2018 21:37
Kirjoittaja TT|
Tervetuloa remmiin! Irrota vaihteensiirrin laatikon kyljestä ja kokeile liikkuuko laatikosta kuulasta kääntäen, vai onko loota jumissa.

Re: Vaihdelaatikko ongelma

ViestiLähetetty: 12.02.2018 22:42
Kirjoittaja matti.l
TT| kirjoitti:Tervetuloa remmiin! Irrota vaihteensiirrin laatikon kyljestä ja kokeile liikkuuko laatikosta kuulasta kääntäen, vai onko loota jumissa.

Kiitoksia. Täytyypä kokeilla tuota temppua, kun huomenna pitäisi autoa koittaa nykiä omaan pihaan.

Re: Vaihdelaatikko ongelma

ViestiLähetetty: 13.02.2018 21:39
Kirjoittaja matti.l
Pelkkä tanko siellä onneksi oli vain jumittanut. Joten auto saatiin vapaalle ja massikan perässä narun jatkona roikkuen päästiin kotiin.

Tarkemmissa tutkimuksissa tuo osoittautui varsin hyvä kuntoiseksi yksilöksi. Jotkin 15 vanteet ja hiukan karheammat renkaat joku oli tuohon jossain vaiheessa vaihtanut.

Auto saatiin jopa käyntiin pienellä elvyttelyllä ja vaihteitakin alkoi laatikosta pienellä arpomisella löytymään. Ja pienen testi pätkän pääsin ajamaankin jo. Kaasarin putsausta ja sytkän läpikäyntiä tuolle tarvii keväällä vielä tehdä että saa kaasuun vastaavuuden sekä välillä vastaan tulleen tukehtumisen hoidettua pois listoilta.