Sivu 1/1

T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 18.04.2017 21:14
Kirjoittaja umpikalsari
Taitaa olla, että meidän umpikalsarimallissa, joka on mallisarjansa perusmallisista perusmallisin ei ole alunperinkään ollut tavaratilanmattoa.Nyt sinne sellaisenolen värkkäillyt ETRA:n muovimatosta.Purkuautosta löytyi aikasiisti alkuperäinen kaksiosainen kumimatto ilman lisälämmittimen koloa.Näitä siis ollut ainakin kahta mallia ja penkilliseen vielä varmaan kolmas lisää.Sisäkuvia en ole onnistunut näistä juurikaan löytää.Moottoritilankaan päällä ei ole mattoa ollut mutta toisesta purkuautosta sinne kotiutui kumimatto, joka on siinä pystyosassa vahvistettu metallilistalla.Näitäkään ei varmaan ole kaikissa ollut tai jos vielä on, ne ovat monesta kohtaa halki :D Siis kysymys kuuluu;Millainen matto kuuluu olla perusmallisessa Syncro ikkunapakettimallissa.Varmaan se lattiamatto sellainen kuminen uritettu lisälämmittimen "kololla".Millainenhan moottoritilanmatto on? Meillä yksi rispaantunut kankainematto, jossa sisäpuolella pehmustettu "uritus" mutta se peittää vaan sen moottoritilan osan eli pystyosa jää ilman mattoa.Minkä hitonlainen matto tässä siis kuuluu olla? :twisted:

Re: T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 19.05.2017 13:46
Kirjoittaja AT5nok
Kumimatto on ollut kaikissa paku Tölkeissä moottorin päällä, joiden sisään minä olen nähnyt.

Re: T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 19.05.2017 14:25
Kirjoittaja Osku
Mulla on olllu ainakin kahdessa bussissa reuna ommeltu nukka matto, eli uskoisin noitakin olleen mootori. Päällä. Kumimattoja mullakin on buseissa ollu. Reityksissä ollu hieman penkki järjestelyistä riippuen.

Re: T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 05.09.2018 17:42
Kirjoittaja pacific
Herätellään tämä keskustelu henkiin. Olen uusi tölkin omistaja ja ostamassani tölkissä oli 15 mm. vesivaneri lattiassa ja pystyosassa. Moottorin päällä ei ollut mitään. Tuon tavaratilan vanerin alus oli ruostesuojalla massattu mutta onneksi kotelomassalla joka on kohtalaisen helppo poistaa. Varmaan helpompi kuin ruoste. :lol: Siis minkälaisia mattoja olette väsänneet? Olen harkinnut paksua kuvioitua kumimattoa jos sellaista jostakin löytää.Mutta toisekseen mietin että hikooko kumimaton alusta? Pitäiskö maton olla hengittävää materiaalia? Siinäpä sitä pähkinää purtavaksi.

Re: T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 05.09.2018 20:45
Kirjoittaja Osku
itsellä on joko orgis kumimatto se kaksi osainen tämä siis bussi malissa ja toisessa pakussa Alhutuksessa myös tuo mutta sen päällä K-raudasta ruoholahdesta tilattu riitävän leveä nukka matto jossa kumitoisella puolemla. alkuperäiset kumimatot on järkevät koska ne eivät makaa tiukasti peltiä vasteen vaan takapuolella on se ruutu kuvio ja vesi pääse täten pois se ei myöskään päästä jaloista tullutta vettä pohjaa vasten vaan se jää mattoon ja jos haluaa nukka mato kopin puolelle se tuohon päälle koska nukka mattoa on kahta tyyppiä ja kastuessa toinen jossa ei ole kumia pitää märän maton peltiävasten ja se ei ole hyvä toinen on tasasella kumipinalla ja sen ja pellin väliin pääsyt kosteus ei kuivu koskaan.

Re: T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 06.09.2018 06:27
Kirjoittaja pacific
Kun ei ole niistä alkuperäisistä matoista jälkeäkään. Vanerit lojuu tuolla nurmikolla,kai ne täytyy katosalle touhuta ja ruveta noita massoja liottelemaan. Mietiskelin että olisko rautakaupassa jotakin sellaista mattoa metritavarana josta voisi leikata.Tarkoitus olisi tarvittaessa vetäistä unet joten senkintakia olis mukava löytää jokin sopivaamateriaalia oleva matto. Voisihan siellä alla olla jokin vaikka 6mm. vaneri tasoittamassa lattiaa.

Re: T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 06.09.2018 06:43
Kirjoittaja Osku
Sieltä K-Raudan kautta sai tilaamalla sitä mitä itse laitoin Alhutukseen, Se oli riitävän leveä oliko nyt 140 vai 160 niin että koko alalattialle sai yhde yhtenäisen palan. Siinä on myös kumi taka puolella joten ei päästä vettä läpi. Kumi oli valitettavasti sileä että jotain pitäis laittaa alle mikä pitäis vähän irti pellistä muuten hyvää kamaa. Huomattavasti halvempi on terassi matto jota olen myös nähnyt laitettavan mutta sehä päästää kaikenveden läpi joten märillä kengillä ei sitten parane astua sisään.

Re: T3 tavaratilan matot

ViestiLähetetty: 06.09.2018 17:39
Kirjoittaja pacific
Kiitos vinkistä.Täytyypäs piipahtaa K-raudassa utelemassa.Tännään irroittelin ruttusen takapuskurin kun on toinen parempi laittaa tilalle.