Sivu 1/1

Etuoven kaiuttimet ja etenkin niiden paikat

ViestiLähetetty: 11.10.2016 16:22
Kirjoittaja jolkkon
Hei,

Minkäkokoiset kaiuttimet menee etuoveen laikkaamatta yhtään peltiä pois?
Käsitteekseni paikat ovat:
1) Ylhäällä, osin kojelaudan takana
2) Alhaalla nilkan korkeudella
Sopiiko kohtiin 1. ja 2. vain 5,25" vai jopa 6,5". Haluan korostaa että mitään kovin erikoista hifiä ei ole tarkoitus rakentaa, mutta jos Novalta uutiset ja Mikko Alataloa joskus palkkapäivänä. Ehkä nyt kuitenkin sen verran että kojelaudan päälle tulisi erilliset diskantit.

Onko tölkissä jotkut ihan oikeatkin paikat kaiuttimille, jotka suunnittelija on oviin suunnitellut? Jos niin mikäpä lienee oikea koko?

Kuvia mahdollisista toteutuksista olisi kiva saada. Minä laitan sitten joskus myös omastani!

Re: Etuoven kaiuttimet ja etenkin niiden paikat

ViestiLähetetty: 11.10.2016 16:59
Kirjoittaja Hanttapuli
Mulla on tuommoset edessä. En ainakaan muista, että ois tarvinnut peltiä leikellä. Rainbown SLC 6.2 tai jotain oli se merkki ja malli.

Re: Etuoven kaiuttimet ja etenkin niiden paikat

ViestiLähetetty: 11.10.2016 18:36
Kirjoittaja TT|
Muistelen että enemmän on tarkka paksuudesta tuo alapaikka, kun siellä on kivasti se stoppari suojineen takana kans, jos sattuu sopivaan kohtaa.

Re: Etuoven kaiuttimet ja etenkin niiden paikat

ViestiLähetetty: 15.10.2016 21:17
Kirjoittaja Tuomo Lehmikangas
Heitän yhtenä mahdollisuutena kaiuttimien sijoittamisen etupenkkien alle. Itselläni on aikaisemman omistajan ajoilta jo näin olleet ja niinpä on sitten ovipahvit säästyneet. Oletan että kaiuttimet ovat jotkut hattuhyllylle tms tarkoitetut pinta-asennuskaiuttimet. Ne eivät ole missään edes kiinni.

Soundihan on ihan surkea, mutta sopii yleistunnelmaan. Ehkä sinne pystyisi sijoittamaan jotain niin että kuulostaisi sentään joltain.