Sivu 1/1

2,4d AAB kannen irrotus?

ViestiLähetetty: 25.01.2016 21:24
Kirjoittaja raittinen
Hei! Kannentiivisteen vaihto projekti. Tällä hetkellä auto purettu siihen malliin että venttiilikopan suojus irti ja nokka näkyvissä. Mitä muuta kuin kannenpultit pitää irrottaa ennen kuin kansi käsissä?

Re: 2,4d AAB kannen irrotus?

ViestiLähetetty: 27.01.2016 21:46
Kirjoittaja raittinen
Pakosarjan irrotus putkesta on vaikein, erikoistyökalukin on jolla jousen levittää. Mutta kun pitäisi päästä auton alta käsiksi ja ei saa nostettua tallissa autoa tarpeeksi ylös. Irtoisiko pakosarja helpommin ja millä konstilla takaa irrotetaan?

Re: 2,4d AAB kannen irrotus?

ViestiLähetetty: 28.01.2016 21:48
Kirjoittaja jaketech
biltemasta työkalu pakoputken irrotukseen. yhen jousen saa yläkautta ja toisen alakautta, ruiskuputket, vesiletkut kannen päästä ja kannesta syylärille lähteva iso letku, hehkujen johto, poltoaineen paluu letku suuttimilta, laturin korvakko, jarrutehostimen alipaine letku, johto liittimestä mikä näkyy kuvassa. ruiskutuspumpun remmi.
jakopään tausta suojamuovi/pelti, tuossa ainaki mitä tuli nyt mieleen.
kesällä viimeksi irotin kannen tollasesta moottorista.

Re: 2,4d AAB kannen irrotus?

ViestiLähetetty: 05.02.2016 20:16
Kirjoittaja raittinen
Kansi irti, halkeamia ei näy. Mitäs tolle kannattas tehdä? Uusi tiiviste, pultit ja kovaa ajoa?
Ongelma alkoi kesällä kun portteri pääsi keittämään tyhjäkäynnillä, flekti ei lähtenyt päälle. Ajoin tuon jälkeen vielä n. 5000km, öljyn seassa ei vettä mutta paisuntasäiliössä vähän mustaa.

Re: 2,4d AAB kannen irrotus?

ViestiLähetetty: 05.02.2016 23:37
Kirjoittaja jaketech
tarkistaa vain että tasopinta on suora, uus kansinahka ja uudet pultit ja kasaan, ohjurin kumit olis nyt helppo vaihtaa jos haluaa ;)

Re: 2,4d AAB kannen irrotus? pumpun ajoitus?

ViestiLähetetty: 01.05.2016 10:58
Kirjoittaja raittinen
Kone nipussa jakopää kohdallaan (merkit laitettu). Miten säädän syöttöpumpun, eli syöttöpumpun rattaassa lovi mihin kohtaan, en löydä vastamerkkiä?

Re: 2,4d AAB kannen irrotus? pumpun ajoitus?

ViestiLähetetty: 02.05.2016 11:54
Kirjoittaja jaketech
raittinen kirjoitti:Kone nipussa jakopää kohdallaan (merkit laitettu). Miten säädän syöttöpumpun, eli syöttöpumpun rattaassa lovi mihin kohtaan, en löydä vastamerkkiä?


pumpunrunkossa on viiva mihin kohistetaan. pumppu on kolmella pultilla kiinni eli merkki on siinä etumaisen pultinreijän kohalla. tällä saat perusajoituksen kohileen, loppusäätö sitte heittokellolla.

Re: 2,4d AAB kannen irrotus?

ViestiLähetetty: 31.05.2016 22:24
Kirjoittaja raittinen
Morjes! Käymään lähtee portteri pienen sahauksen jälkeen ja paikallaan ottaa hyvinkin kierroksia, mutta mustaa voimasauhua tulee putkesta. Ajamaan kun lähtee niin meinaa sammua, vaatii kierroksia ja jotenkin vääntö kateissa+huiput on siinä 80-90kmh. Minkälainen operaatio tuo pumpunajoitus olisi korjaamolle, eli minkälaista työtuntia voisivat veloittaa kyseisestä hommasta? Pohjapanssarit, keularaudat ymv. Irti joten koneeseen vielä helppo päästä käsiksi? Voisiko olla muuta vikaa pumpussa? Väännöt ja kulku oli aikaisemmin ennen remonttia hyvät, tyhjäkäynti ainoastaan hieman korkea, josta katsastuksessakin mainittiin.

Re: 2,4d AAB kannen irrotus?

ViestiLähetetty: 31.05.2016 22:42
Kirjoittaja dmn
No kokeile säätää ajoitus korvakuulolta, käännä pumpusta lisää ennakoita kunnes käy terävästi tyhjäkäynnillä ja siitä vähän takas niin ollaan aika lähellä oikeaa.