Tekniikkaosioiden keskustelun taso

Ylläpidolle ja muille tölkkivaikuttajille suunnatut kysymykset.
Questions for admins, moderators and forum actives.

Tekniikkaosioiden keskustelun taso

ViestiKirjoittaja hege » 21.05.2012 13:58

Moro

Tekniikkapalstojen keskustelun taso on herättänyt ihmetystä. Ei ole huono että keskustellaan, mutta asiasisällön löytäminen pitkistä keskusteluketjuista on hankalaa. Esimerkkinä 4 sivun ja 63 viestin keskustelu kytkimen luistamisesta. Olen vahvasti sitä mieltä että tuollainen luistattelu ei käy päinsä, ja ensimmäisen vastaajan olisi pitänyt kyetä vastaamaan riittävällä asiantuntemuksella että ongelma olisi saatu jo ratkaistua. :D

Tarkoitan että alamme pikkuhiljaa pilkkoa noita hankalasti luettavia vanhempia ketjuja osiin, eli kuulumaton keskustelu uuteen aiheeseen tai kokonaan pois että saamme keskityttyä pelkkään asiaan. Ikävä kyllä jokainen tänne kirjautunut (minä mukaanlukien) on sitoutunut siihen että sivuston ylläpitäjät saavat vapaasti muokata ja poistaa kirjoituksia varoittelematta ja kummemmin ilmoittelematta. Eli meidän käyttäjien on vain pakko hyväksyä tämä. Rajana voidaan pitää kakkossivulla olevia keskusteluaiheita sekä liialti rönsyileviä viestiketjuja. Ei todellakaan poisteta hauskoja juttuja heti, tai jos on tarpeeksi hauska ja osuva niin tuskin poistetaan ollenkaan. Enimmäkseen poiston kohteena on turhat kettuilut, ihmettelyt ja kehuskelut.
Haluan korostaa että tämä ei vaikuta aktiivisena oleviin keskusteluihin mitenkään.

Yleinen keskustelupuoli on tarkoitus pitää vapaana ja sensuroimattomana, mutta uskon että on meidän kaikkien etu että pyrimme tekniikkapuolella keskittymään siellä oleviin aiheisiin ja ongelmiin.

Pyrin näyttämään jatkossa hyvää esimerkkiä. ;)
Tölkkifoorumi on kiva paikka.
Avatar
hege
Vakiintunut käyttäjä
 
Viestit: 1177
Liittynyt: 17.02.2012 00:01
Paikkakunta: Helsinki

Paluu Tölkkifoorumiin liittyvät kysymykset - Questions about the forum

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa