VW Transporter TDI 65 kW vm.2003 9 hlön tila-auto

Myydään kokonaiset ajoneuvot/projektiaihiot.
Sales forum for vehicles.

VW Transporter TDI 65 kW vm.2003 9 hlön tila-auto

ViestiKirjoittaja miksuespoo » 15.06.2018 15:16

Pegabusin sisustama uskollinen ison perheen palvelija haluaa aloittaa uuden elämän!

Laiskahan tämä on kuin Romppasen renki, mutta 65 kW moottorin ansiosta kuljettaja välttelee ylinopeussakot ja matala viritystaso takaa myllylle pitkän iän. Vakionopeussäädinkin on tarpeeton, koska muutamassa sekunnissa ei ihmeitä tapahdu, mikäli kuski painaa maantiellä vahingossa kaasun pohjaan.

Sisätilat ovat siistit ja yhdeksän aikuista matkustaa mukavasti matkatavaroineen. Penkit saa helposti vastakkain tai peräkkäin tai vaikka kokonaan pois, mikäli kuljetettavana on jotakin isompaa rompetta.

Pellit ovat perusterveet, mutta muutama pintaruostekukka on näkyvissä. Itse en rupea niitä hiomaan ja paikkamaalailemaan - ei tuu hyvä. Tehköön se joka osaa.
Dieselkäyttöinen Eberspächer-lämmitin takaa mukavat talviaamut ja vaikka viluttoman yöpymisen, mikäli haluaa levittää patjan matkustamon lattialle.

Kaiken kaikkiaan siis erinomainen peli isolle perheelle, bändiautoksi, urheilujoukkueelle tai vaikka pimeäksi taksiksi (ei suositella). Hp. 11700 eur. Koeajolle ja renkaita potkimaan (sekä kesä- että nastarenkaat erittäin hyvät) pääsee ja järkeviä tarjouksia ainakin kuunnellaan. Vaihdossa ei käy vesiskootteri, moottorikelkka tai Pappatunturi vaan kaupassa vaihtavat omistajaa auto ja eurot. Rahoitustoimintaa en harrasta, mutta rahoittajia tuntuu ainakin roskapostin määrän perusteella olevan maailma pullollaan.

Tervetuloa tutustumaan Möhköön!
miksuespoo
Vasta alkaja
 
Viestit: 1
Liittynyt: 15.06.2018 14:12

Paluu Myydään: Ajoneuvot - For sale: Vehicles

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

cron