M: 1985 Caravelle-paku, takatuuppari mTDI

Myydään kokonaiset ajoneuvot/projektiaihiot.
Sales forum for vehicles.

M: 1985 Caravelle-paku, takatuuppari mTDI

ViestiKirjoittaja salainenagentti007 » 14.06.2018 11:25

Myytävänä 1985-mallin takaveto Caravelle-paku. Terveysongelmat pakottavat luopumaan tästä perintökalleudesta, en pysty, enkä tule pystymään saattamaan operaatiota loppuun, eli viisaampi myydä jollekin, joka saattaa auton taas tien päälle.
Varaosiksi tai Afrikkaan tämä ei kuulu, enkä edes myisi sinne...hyvä kun raaskin kotimaahan luopua. Harmittaa...

Kyseessä on 1,6CL -> AHU mTDi-swap joka on kesken. Piti valmistua tänä kesänä. Moottori on paikallaan ja käy, hyvinkin.
Swap on tehty oikein ja ohjeet Tölkkifoorumilta ja usealta foorumin jäseneltä suoraan henkilökohtaisesti. Koko operaatiosta runsaasti kuvia.

Tekemättä mm:
- pakoputki loppuun
- Ilmanputsarin putket
- cooleri putkistoineen, jos sellaisen haluaa laittaa
- ahtimen öljynpaluuputki pitää loihtia uusi, nykyinen tiputtelee
- kansipahvi vaihdettava

Kori oikein hyvä, ne korin saumathan tietenkin ovat ruskettuneet ja siskonpoikien muuttotalkoiden jäljiltä pari pikku naarmua löytyy, mutta kova on kori vielä alta ja päältä. Sisältä siisti ja kaikki ehjää. Kori nähnyt 315000 kilometriä. Moottorilla (AHU) on ajettu 350000 km.

Useampi jäsen täältä foorumilta on ko. auton ihan paikanpäällä nähnyt ja heidän toimestaan mm. ajoitettu pumppu, tunnustakoot itse, jos aiheelliseksi näkevät ;)

Mukaan sekalaista silppua swapin jäljiltä ja orkkisvanteet ehjillä kapseleilla, 14" aluvanteet talvirenkailla. Sekä tietysti nuo 15" vanteet, jotka ovat alla.

En ole vielä ilmoittanut muualla, koska haen oikeaa harrastajaa omistajaksi, en välttämättä halua siihen rumbaan, kun Afrikanmiehet alkavat soittelemaan ja kyselemään typeriä...

Auto Sastamalan Karkussa ja lähtee uuteen kotiin 2000 eurolla. YV:llä lisää, puheluita sen jälkeen. Älä tarjoa vaihdossa mitään, se on kuin veistä kääntäisit haavassa, hyvä kun eurot riittävät helpottamaan eroa...

Kuva Kuva
Tölkillä ajelu on parasta, mitä mies voi tehdä housut jalassa...sitten tajusin, että voihan sitä ajella ilman housujakin!
Avatar
salainenagentti007
AHUttaja
 
Viestit: 101
Liittynyt: 21.07.2013 21:58
Paikkakunta: Sastamala

Paluu Myydään: Ajoneuvot - For sale: Vehicles

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa