T3 ikkunapaku projekti -89

Myydään kokonaiset ajoneuvot/projektiaihiot.
Sales forum for vehicles.

T3 ikkunapaku projekti -89

ViestiKirjoittaja saketti » 27.11.2018 21:42

Tölkki myyntiin, en saa tehtyä tätä projektia enää kuntoon. Ostin tuon pari vuotta sitten itselleni reissuautoksi, jonka virkaa se toimittikin kesän -17. Ostaisessani tämän tämä oli seissyt vajaa kymmenen vuotta, mutta meni kuitenkin heittämällä leimasta läpi. Voiman tälle laitteelle antoi alunperin 1,7D voimanpesä,jonka jatkona 4- lovinen manuaali. Moottori kuitenkin laukesi ennenaikaisesti viime syksynä. Tästä suivaantuneena alkoi armoton projekti, ja moottorinvaihto lähti käyntiin. Luovuttaja- autoksi löytyi mukavan reilusti ajettu Vento, josta aloin tähän AAZ konetta sulomaan. Volkkariin asennettiin samassa projektissa uusi kytkin, uusi ta techsin alusta ja koneseen jakohihna. Työn ja tuskan jälkeen uusi kone saatiinkin tulille, mutta se ei ottanut kierroksia, vaan kävi jonkun aikaa ja sitten sammui. Todennäköisesti pumpun asennuksessa oli mennyt jotain pieleen, tiedä sitten. Nyt viimeksi kun koitin ei startti enää suostunutkaan pyöritämään konetta, tuntuu olevan koko mosa totaalisen jumissa. Tiedä sitten onko jako hypänyt vai missä vika, itselläni ei ole kiinnostusta alkaa tutkia. Paikoillaan nyt siis jumisa oleva 1.9 td moottori.

Koriltaan tämä laite on mielestäni hyvä hyvä, viime katsastuksessa löytyi yksi reikä moottoritilasta. Sisuta myös ok, penkit ihan ehjät. Upean maalipinnan takaa peltikattomaali ja mohair tela. Tästä siis jollekin talveksi moottorinvaihtoprojektia, itseltäni on motivaatio aiheeseen loppunut. Myydään peltivanteilla olevin talvirenkain, mukaan löytyy kromiset kapselit. Eli ei noita kuvan renkaita ja vanteita.

Nyt en tuosta valitettavasti löytänyt enempiä kuvia, kun auto eri paikkakunnalla kuin itse.

Hintaan 500e saa noutaa tuon Porista. Tavoitella voi täällä viestillä tai puhelimitse

o4o7006226
Saku
Liitteet
IMAG0546.jpg
IMAG0546.jpg (91.14 KiB) Katsottu 509 kertaa
saketti
Vasta alkaja
 
Viestit: 23
Liittynyt: 25.10.2016 17:06
Paikkakunta: Pori/Tre

Re: T3 ikkunapaku projekti -89

ViestiKirjoittaja Pastori » 28.11.2018 09:24

Hyvän värinen! Ja ei hinnan kirossa todellakaan. Onko tuosta värikoodista tietoa? Olen ennenkin telalla sutinut tölkkejä, olisi kiva nähdä lähempää kuvaa miltä näyttää jälki :)
Datsunisti ja tölökkinisti.
Avatar
Pastori
Amerikan asiamies
 
Viestit: 873
Liittynyt: 14.07.2014 08:47


Paluu Myydään: Ajoneuvot - For sale: Vehicles

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: hezuz ja 1 vierailijaa